lördag 20 december 2008

Skiss-tävling, december

Först vill jag tacka för de fina bidragen, det är imponerande att se hur mycket fint som kan komma ur en enkel skiss! Det låter som en floskel, men det är verkligen svårt att avgöra vem som ska vinna. Men nu har jag bestämt mig.

Motiveringen lyder:
En trevlig kombination av färger och mönster. Humor blandat med klassisk julkänsla.






GRATTIS AGNELIA! Du får ett litet dekorationspaket på posten.

Ännu en gång, tack för bidragen och gott nytt år till er alla! I januari kommer nya tävlingar, den första presenteras redan på nyårsdagen, så titta gärna in igen då.

agnelias bidrag, julkort med kramig ren:


Djsmurf-emelies bidrag, grattis med glitter:

Minervas bidrag, med massor av julstämning:

Anettes bidrag, med skön 70-talskänsla:

Skapa något (kort, tag, LO eller annat) utifrån skissen nedan. Fotografera sedan ditt alster och skicka bidraget senast den 30 december till blogg@karlssonsscrapperi.se. Bilden bör vara ca 600 pixlar bred och helst endast en bild/bidrag. Bidragen publiceras sedan här på bloggen. Vinnaren presenteras den 31 december och belönas med ett dekorationspaket. Hoppas att du vill vara med, och lycka till!

fredag 19 december 2008

Snart blogg-premiär

Den här bloggen vill snart ut och leva, bli läst, ha ett syfte. Snart är det nog dags att presentera den i webbutiken, och kanske ordna en liten tävling till blogg-premiären.

fredag 5 december 2008

Det första inlägget

Ett första inlägg i bloggen Karlssons Scrapperi. Förberedelserna för butikens öppnande är i full gång, varor är på väg, det klipps och klistras, fixas och donas. Premiär för butiken blir den 13 december 2008 så det är inte länge kvar nu, bara drygt en vecka.