fredag 30 januari 2009

En liten glimt..

.. av den nya stämpelkollektionen:



Samtliga nya stämplar finns i butiken inom kort.

torsdag 1 januari 2009

Färgutmaning, januari

Och vinnaren är......... anna76! Grattis!

Idag har den nya stämpelkollektionen kommit och förstapriset blir valfri stämpel bland nyheterna. Så anna76, klicka in på NYHETER, kolla vilken stämpel du vill ha, skicka ett mail till jenny@karlssonsscrapperi.se och meddela vilken stämpel du önskar samt din adress, så kommer priset med posten.

Stort TACK alla för era fina bidrag! Hoppas att ni kollar in snart igen och är med i februari-utmaningen. Den presenteras inom de närmaste dagarna.


...


Bidragen droppar in ett efter ett.. Det är superkul att se allt fint!

Hanna:


Mimic:


Johanna:



Lisa:


Anita:

Bat3:















Pifa:

















Petraso:

















Ellinor:

Carin:

















anna76:

















alexmamma:

















Ewonne:

















Det första som händer i bloggen år 2009 är januaritävlingen. Tävlingen består denna månad av en färgutmaning. Två färger ska kombineras och du väljer själv om du vill göra ett kort, LO eller något annat.. Färgerna som ska dominera ditt bidrag är RÖD & ROSA. Vinröd, blodröd, klarröd, tomteröd, blekröd spelar ingen roll, du får använda dem alla, men de ska på något sätt kombineras med skärt, grisrosa, cerise, bebisrosa, chockrosa eller ljusrosa.. Naturligtvis får du använda dig av andra kulörer för att nyansera ditt verk, men det är rosa och rött som ska dominera.

Fotografera sedan ditt alster och skicka bidraget senast den 30 januari till blogg@karlssonsscrapperi.se. Bilden bör vara ca 600 pixlar bred och helst endast en bild/bidrag. Bidragen publiceras sedan här på bloggen. Bidragen presenteras här på bloggen allteftersom de kommer in och vinnaren avslöjas den 31 januari och belönas med ett litet stämpelpaket. Lycka till!





PS. Har ni sett Majblomman 2009? Den passar in här..