torsdag 28 januari 2010

Nytt från Inkido

Igår eftermiddag, mitt i värsta snöyran, kom det paket till butiken. Så klicka dig in i butiken och kolla på NYHETER, där hittar du Inkidos senaste mönstrade papper, pärlor och well.

onsdag 27 januari 2010

Alla-hjärtans-dag-utmaning

9 bidrag:
Elin:

Anna-Maria:

Malin-Helena:

Lisa:


bellis4:


Gurkiss:


Ulrika:


Babsan:


Sara:



Det känns som att det är hög tid att starta årets första utmaning i den här bloggen.. Utmaningen handlar om kärlek, vänskap och relationer, eller det som du kanske uppmärksammar extra när Alla hjärtans dag infaller. Pyssla något, ett kort eller LO eller något annat, som på något sätt har med kärlek att göra.

Skicka in en bild på ditt bidrag (ca 600 pixlar) senast den 14/2 till blogg@karlssonsscrapperi.se. Bidragen publiceras här på bloggen och en vinnare belönas med ett litet presentkort. Hoppas att du vill vara med och Alla-hjärtans-dag-pyssla! :)

måndag 25 januari 2010

VV: Vintage Findings

Denna vecka är det extra bra pris på mönstrade papper ur kollektionen Vintage Findings från Making Memories. Välkommen till butiken! :)

måndag 18 januari 2010

VV: Trellis Roses

Handla för minst 200:- (exkl frakt) så får du ett paket Trellis Roses på köpet!
Ange i meddelandefältet i kassan vilken färg du önskar.

Klicka här för att titta på de andra blommorna.

tisdag 12 januari 2010

Kortlåda

Jag fixade en låda att förvara färdiga kort i. Det är bättre att de står lite tjusigt och väntar på att bli användna, än att de ligger och dräller lite överallt, som de gjort hittills..

Jag använde en gammal ölkartong, vek in de flärpar som varit avdelare mellan flaskorna och klädde sedan hela lådan med papper.


Tagen är en prislapp från ett mellandagsrea-plagg. Det var ganska pilligt att få bort prislappen, och verkar det helt omöjligt kan man ju alltid klä över med lite mönstrat papper.

(och återvinning är bra!)
Så här blev det:



Material, förutom stomme: diverse mönstrade papper från MM Vintage Findings och baksidan på Fabulous - Buttons, stämpel med fågelbur och en liten bit spets.

måndag 11 januari 2010

fredag 8 januari 2010

Epic six

Epic six, den senaste stansmaskinen från Quickutz, finns nu i butiken! Klicka här för att titta på den i butiken.

Du kan läsa ytterligare om den här. Där finns även ett par instruktionsfilmer att titta på.

Kort fakta om epic six:
- skär och embossar
- 6" bred öppning
- kompatibel med alla Quickutz egna dies och även övriga ledande tillverkares dies passar

måndag 4 januari 2010

VV: Flamingo

Stämplarna Flamingo och Flamingo solid kan du shoppa till specialpris denna vecka. Erbjudandet gäller till och med den 10/1.

söndag 3 januari 2010

December-vinnare

I december-mini-utmaningen nummer 2 var det inte lika svårt att utse en vinnare som det brukar kunna vara.. Tindela, du får ett litet presentkort via e-post, grattis!