torsdag 31 mars 2011

En början till ett minialbum

På senaste träffen jag var på (i Nässjö, väldans trevlig träff) gjorde jag några layouter i formatet 6"x12". De ska ingå i ett litet minialbum om nära och kära. Jag visar det när det blir klart, någon gång i framtiden.. Här är iaf två av sidorna:

Gjord med inspiration från en skiss:


Jag använde några av de nya papprena från MME, Stella and Rose. Fina, och med den där vackra strukturen som MME-papprena hade förr. I like.

tisdag 22 mars 2011

måndag 21 mars 2011

En LO

En LO från senaste pysselträffen:



söndag 20 mars 2011

Rosigt papperspaket

Jag plockade ihop ett litet papperspaket idag.

lördag 19 mars 2011

Once Upon a Springtime..

Det kändes nästan lite vårigt ett tag, men igår kom snön tillbaka. Fast nu när jag tittar ut ser jag hur smältvatten rinner på taket och solen skiner skönt. Kanske är inte våren så långt borta i alla fall..

Jag gjorde ett vårigt kort med några av vår-papprena ur Once Upon a Springtime:


Jag gjorde det ganska enkelt för mig (som vanligt) och klippte motiven ur papprena. Eller, den ena har jag inte ens klippt till, den kommer ur ett die-cut-ark. Det enda jag har stämplat är datumstämpeln i högra hörnet. Bakom satte jag några vackert åldrade blad ur ett gammalt franskt lexikon. Jag blingade blommorna och knöt ett band runt alltihop. Klart!

fredag 18 mars 2011

Helg-fraktfritt

Specialare i helgen: fraktfritt vid köp över 100 kr. Fraktkostnaden dras automatiskt av och erbjudandet gäller hela helgen, från och med nu till och med måndag (21/3) kl. 8.00.
Trevlig helg!

fredag 11 mars 2011

Nattpysslat med Once Upon a Springtime

Nu har jag fått leka med några Once Upon a Springtime-papper från Graphic 45. Verkligen skojigt för det är inte min vanliga stil. När jag väl börjat så kunde jag inte sluta så det blev visst lite nattsuddspysslande innan kortet blev klart. Så jag passar på att blogga innan jag somnar. ;-)

Papprena jag har använt är Once Upon a Springtime - Frames och Once Upon a Springtime -Once Upon a Springtime.
Utöver det så har jag använt en blomma från Prima Innoscence collection , nyckelknippecharms, spets, pärlstrån.
Stämplarna är Karlssons egna, Klocka och Gammal tag.