lördag 9 oktober 2010

Back to basics (oktoberutmaningen)

Oktober månads utmaning kom visst igång lite sent, men jag hoppas på många bidrag ändå!

Den här månaden handlar det om papper. Vi ska gå tillbaka till grunden i pysslet, till stommen, hitta pudelns kärna, back to basics, till självaste pappret. (förlåt, efter en förkylning och en pysselträff är jag lite trött och fnissig)

Papperspyssel handlar det om. Du ska göra ett alster med bara papper, inga andra material. (Ja, förutom fästprodukter, stämplar, ink och sånt).
Ingen metall får vara med, köpta rosor går bort (de kanske är gjorda av papper, men de har ju en ståltråd och den räknas även om man klipper bort den), inga knappar, inga brads, inga pins, inga pärlor.. Låter det tråkigt? Hoppas inte, för en rejäl utmaning ska det ju vara och jag är superspänd på att se eventuella resultat. Själv ska jag gå och sätta mig vid pysselbordet nu och försöka åstadkomma något som är bara papprigt.

Börja skapa och skicka sedan ett foto (ca 600 pixlar) av ditt alster till blogg@karlssonsscrapperi.se senast den 31/10. Alla inskickade bidrag publiceras här på bloggen vartefter de kommer in och ett av bidragen belönas med ett litet presentkort i butiken. Hoppas att du vill vara med!

2 kommentarer:

Sophie sa...

Om jag gör en LO, får ett foto vara med då?

Jenny sa...

Ja, foton går bra förstås. Så tråkigt det blivit annars.. Tänkte inte på att jag skulle skrivit det, bra att du frågade! :)